Bijna niets is zeker maar 1 ding zeker wel...

Gidscontact - Heldervoelend - waarzegster - Contact overledenen uit Utrecht

Klankschaalmassage

 Waarzegster Tjitske   uit Utrecht - Klankschaalmassage

De klankschalen hebben een diepgaande ontspannende werking op lichamelijk en geestelijk niveau. Zij werken harmoniserend op gevoelens, emoties en herinneringen.
Door het aanslaan van de klankschaal geeft de schaal een geluid, een klank en een trilling. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door ons lichaam. Doordat ons lichaam voor 80% uit water bestaat, ontstaat door de trilling als het ware een innerlijke massage die kan bijdragen aan een algehele diepe ontspanning. Op deze manier kunnen spanningen zowel in het lichaam als op andere lagen van bewustzijn losgemaakt en opgelost worden.
Klank heeft een helende en transformerende werking tot op het celniveau. Emotioneel kan het gevoelens van vreugde, liefde, ontroering en soms verdriet en boosheid (oude pijn) naar boven brengen. Door de klank en de trilling van de klankschaal ben je in staat blokkades te openen, jezelf te ontladen en spanningen los te laten zodat je op een natuurlijke manier weer in evenwicht komt.
Het nodigt je uit tot groei en verandering, oude dingen loslaten en openstaan voor nieuwe ontwikkelingen.